Prateći promene tržišta rada, jesenji Vivaldi HR forum koji se održava na Mokroj Gori od 26. do 29. septembra, baviće se brendiranjem poslodavaca, kao sve značajnijom temom kako za HR, tako i za marketing i PR sektore kompanija.

 

Koleginice Mihaela Turner i Milka Negrović, doprineće događaju već od uvodnog panela Brendiranje poslodavca za zapošljavanje koji je planiran za 26. septembar. Na panelu će se diskutovati o percepciji i osnovama employer branding-a, a sagovornici će biti predstavnici kompanija koje spadaju u deset najboljih poslodavaca u Srbiji.

 

Kompaniju Philip Morris predstavljaće Slobodanka Cvetković, Senior HR Executive. Ispred NIS-a govoriće Ivan Marković, Menadžer za razvoj brenda poslodavca, dok će Bojan Rosić, Hiring Lead Microsoft-a dati uvid u brendiranje poslodavca iz ugla IT sektora.   

 

O employer branding-u govori i serija tekstova objavljenih na Homepage blogu, a pozivamo vas da razgovor na ovu temu nastavite i tokom foruma sa predstavnicama agencije Mihaelom i Milkom.

Za selekciju programa foruma zaduženi su Poslovi Infostud na čelu sa direktorkom Sonjom Ćetković, dok je tradicionalno dobra organizacija u rukama Mokrogorske škole menadžmenta.

 

Vidimo se uskoro,
Mia & Milka.