Kada bismo davali ocenu proteklom tim bildingu, ona bi definitivno bila 10/10. Ovu jubilarnu, desetu godišnjicu agencije, proslavili smo onako kako radimo sve ove godine – timski i uz dobru atmosferu. 

Imajući na umu da su svi Homepagersi veoma isti i veoma različiti, želja nam je bila da osmislimo aktivnosti sa dovoljnim stepenom prostora za lični izbor, ali i dovoljnim stepenom zajedništva za tim bilding. 

Već od jutra smo videli da ćemo u tome i uspeti. Dan smo započeli osvajanjem novih veština koje za promenu, nisu digitalne. Posetili smo Golf klub Centar gde nas je sjajna ekipa domaćina i trenera uvela u čudesni svet golfa. Deo ekipe se takmičio, deo iskoristio priliku za šetanje i fotkanje u nestvarnom lepom kompleksu kluba. Ostatak ekipe je zabavu našao u vožnji kola za golf terene i opuštanju na terasi uz miris lavande (dobro, i po koje pićence..).

Neko je iz kluba poneo pehar, neko diplomu, neko nagrade. Svi zajedno nosimo mnogo divnih momenata koje ćemo još dugo prepričavati i gomilu videa i fotografija za Instagram (i za mimove :)) 

Nakon aktivnog dela dana, druženje smo nastavili u prirodi pored Dunava. Istina, i pored bazena, pored roštilja, pored šanka… Gde je kome već bilo najprijatnije. Kako Homepagersi mogu da izdrže sve na svetu sem da su gladni i žedni, pozvali smo najbolje – naše drugare iz Tostera koji su nam napunili i čaše i stomake. 

Po prirodi posla, telefon prirodni produžetak ruke jednog Homepagera, a kreiranje digitalnog kontenta sastavni deo dana svakog od nas. Za promenu, za tim bilding smo želeli da se oprobamo i u malo drugačijim ulogama. Latili smo se boja, četkica i kanvasa (onog fizičkog, opipljivog).  Napravili smo kolekciju malih umetničkih dela koje će krasiti zidove naše agencije. 

Kraj dana obeležilo je slaganje jenge, jer ko zna da složi taskove ponedeljkom, za njega je jenga mala beba. 

O utiscima govori i činjenica da se u povratku pevalo, a da je i cela ova nedelja puna pozitivnih utisaka. Kako smo to postigli, šta smo to magično uradili? 

Pa… bili smo ono što jesmo – Homepagersi, najjača ekipa ikada!