Jun je u našoj agenciji u znaku rođendanske euforije. Subjektivni osećaj je da je svakog dana nekome rođendan – a nije nas mrzelo da izračunamo i zašto: 39% našeg tima su blizanci u horoskopu. 😳 Ova trivia vam je dovoljna da zaključite da je kod nas atmosfera uvek dinamična. Slučajno ili ne, i sama agencija u junu slavi rođendan. To podrazumeva mnogo druženja, smeha, zdravica i torte! 

Ovaj veseli niz događaja započeo je Happy (11th Birthday) Hour. Oduvali smo svećice i poželeli da i u narednim godinama sačuvamo homepagerski duh i da nastavimo da negujemo strast prema digitalu. Baš kao što to verno činimo punih 11 godina od osnivanja agencije. A da se druženje nastavi, isplanirali smo i jedan pravi vojvođanski tim bilding (pratite nas da ne propustite atmosferu iz prve ruke). 

Za ovih 11 godina agencija je realizovala ozbiljan broj kampanja. Predstavili smo mnoge brendove publici širom zemlje i sveta. Svedočili nastajanju i nestajanju trendova, novim društvenim mrežama i novim prilikama. Mnogo toga se promenilo od te 2012. godine, ali mi smo ostali verni digitalu. Naš fokus već više od jedne decenije jeste da budemo pouzdani partneri našim klijentima, da razumemo njihove individualne potrebe i ciljeve i zajedno ih ostvarujemo na digitalu. Projekti na kojima smo radili tokom svih ovih godina tiču se najrazličitijih industrija, proizvoda, usluga, ali i društveno odgovornih tema. Zajedno sa brendovima, rasli smo i mi – i porasli do jedne od vodećih agencija za digitalni marketing u Srbiji. Tu ne planiramo da se zaustavimo, jer je ovo tek početak naše druge decenije, a sudeći po prvoj, čekaju nas velike stvari. 

Za kraj ovog rođendanskog govora, nazdravljamo vam iz našeg kanca i pozivamo vas da nas pratite, jer spremamo mnogo projekata koje ne želite da propustite. Samo ćemo vam reći da uskoro otvaramo vrata našeg muzeja digitalnih trendova, zato #StayTuned!