Agencija godinu završava kao i uvek, u homepagerskom stilu. A ako se po jutru dan poznaje, 2023. obećava. 🎉

Svake godine,  agencija ima za cilj da finalni projekat (čitajte “Novogodišnju proslavu”) završi sa 100% uspeha. Zato su svi Homepageri udružili snage i napravili atmosferu koja se u agenciji prepričava aktivno barem do polovine februara, pa ponovo krajem godine, uoči nove proslave. Dakle, veoma smo posvećeni. 🙂

Ovoga puta proslavili smo uz odličnu hranu i piće i još bolju muziku, pa su dobro raspoloženje i pesma bili highlight večeri, a naravno i naših Instagram story-a. Delić atmosfere prenosimo vam preko fotografija – ako vam se čini da možete da ih čujete, verovatno je u pitanju Čola. 

Nakon proslave i zvaničnog ispraćaja 2022, da sumiramo utiske: 

Prethodnu godinu obeležilo je puno inspirativnih projekata, dobrih rezultata i priznanja koja nam posebno prijaju. Nismo skromni ni kada su planovi i ciljevi za 2023. godinu u pitanju. Itekako smo spremni da damo svoj maksimum i ostanemo na visini zadatka, kao i do sada.
U 2023. agencija planira da nastavi da pomera granice u svakom smislu. Planiramo da nam sve raste – znanja, kreativnost, rezultati, portfolio… Kako je ova godina donela i neka vredna priznanja za naš rad na inostranom tržištu, nastavljamo i sa doslovnim pomeranjem granica. 

Čeka nas ozbiljno i zanimljivo putovanje, zato ostanite sa nama i u ovoj Novog godini. 🥂