Kao i svake godine, kraj prvog kvartala u naša agencija posvećuje prezentaciji biznis plana. Ovu priliku koristimo da se okupimo i zajedno napravimo osvrt na rezultate koje je agencija postigla u prethodnoj godini i prvom kvartalu. Ali i da postavimo ciljeve za period pred nama. 

Za ovu godinu plan je da nastavimo da radimo ono što najbolje znamo, a to najkraće opsuje naš potpis – CREATIVE. DIGITAL.

Prethodnih 10 godina bili smo digitalni partneri našim klijentima i pružali im podršku u online nastupu. Digital je baza našeg poslovanja, tako da sa sigurnošću možemo da kažemo da i u 2023. ostajemo verni digitalu. Kako je ovo oblast koja se konstantno razvija i napreduje, i mi ćemo nastaviti sa unapređivanjem veština – kako individualnih, tako i na nivou čitavog tima. 

Homepage ostaje boutique agencija koja klijentima pruža usko specijalizovane usluge, prvenstveno: 

  • Strategije (digitalnog) marketinga
  • Kreativni koncepti i brending 
  • Employer brending strategije i usluge
  • Video i content produkcija
  • Performance marketing
  • Social media marketing

U prethodnom periodu stekli smo mnogo iskustva kada su u pitanju online eventi, influencer marketing, TikTok marketing. Plan je da ta znanja implementiramo na neke nove kampanje i da ih stavimo na uslugu našim postojećim i budućim klijentima. 

Nastavljamo i sa našom tradicijom deljenja znanja, kako na našim društvenim mrežama, kroz newsletter i blog, tako i kroz Homepage Akademiju, gde nas i ove godine očekuje mnogo korisnih lekcija i kurseva. 

Ostajemo jedinstven i kompaktan tim sačinjen od običnih posebnih ljudi koje krasi radoznalost, kreativnost i stalna težnja za novim znanjima. 

Pored prezentovanja planova za tekuću, osvrnuli smo se i na pošlu godinu i evo nekih od najznačajnijih momenata:

Osvrt na prošlu godinu

  • U 2022. jedan od ciljeva bio je da nastavimo sa praćenjem trendova i inovacija na digitalu, a jedna od značajnijih bio je Web 3.0. Posvetili smo mnogo truda istraživanju i edukacijama, posetili smo jednu od najpoznatijih svetskih konferencija, a nova znanja i trendove iz ove oblasti delili smo i na našim društvenim mrežama. Pored toga, postavili smo temelje web3 usluga i strategija za potencijalne klijente. 
  • Osvrnuli smo se i na putovanja i druženja koja su obeležila prošlu godinu. Tu je naš put u Barselonu web3p  koji ćemo dugo pamtiti, baš kao i jubilarni tim bilding. 
  • Zastali smo da još malo uživamo u nagradama koje smo zasluženo osvojili i još jednom se raznežili gledajući naše devojke koje su sabrale 20 homepagerskih godina zajedno. 

Hvala vam što ste bili sa nama i pratili naš rad. Pozivano vas da ispratite naše digitalno putovanje i ove godine, jer smo sigurni da će biti vredno pažnje. 🙂