Najnovija nagrada za brending u našem portfoliju još jednom potvrđuje da u nazivu naše agencije ekstenzija CREATIVE.DIGITAL. stoji sa dobrim razlogom. Ovoga puta smo imali priliku da kreativnost na digitalu izrazimo na veoma specifičnom i inspirativnom projektu. 

U pitanju je unapređenje vizuelnog identiteta za uWeed – online prodavnicu CBD proizvoda iz Švajcarske. Da smo uspešno odgovorili na zadatak potvrđuje i nagrada koju smo osvojili na međunarodnom takmičenju MarCom Awards.  I to među više od 6 hiljada prijavljenih radova! Ovo takmičenje postoji od 2004. godine, a evoluiralo je u jedno od najvećih, najcenjenijih kreativnih takmičenja na svetu. 

Nagradu za brending smo osvojili u kategoriji Brand refresh, kao Gold winner – među još 20 agencija i kompanija, mahom iz SAD, među kojima su PepsiCo Design & Innovation i Urban Atelier Group. Dizajn koji u takvoj konkurenciji osvoji zlato definitivno mora biti svetski – a mi smo izuzetno ponosni što je naš. 🙂

Sigurni smo da biste sada želeli da vidite o kakvom dizajnu je reč i kako je nastao, zato vas svi detalji o projektu čekaju ovde. Nadamo se da će i vama izmamiti osmeh.