Godišnjice su za nas veoma važni datumi koje obeležavamo sa puno pažnje i svaka godina ima simboličan poklon. Međutim, za jubileje smo želeli nešto posebno. Deset godina u agenciji vidimo kao jedno veliko i jedinstveno putovanje, različito za svakoga. Zato smo odlučili da i poklon bude inspirisan time: putovanje koje svako bira po svojoj želji. Na svakom putu postoji neko ko je tu da nam pruži podršku, pa je tako i ovaj put za dvoje (naravno, uz džeparac i slobodne dane 💸). 

Prva Homepagerka koje je proslavila 10 godina u agenciji je Mihaela Turner, naša Mia, koja je Homepagerka od samog početka, od 2012. godine. Nakon što smo godišnjicu obeležili zajedno u agenciji, uz jubilarni govor, mnogo zagrljaja i po koju suzicu radosnicu, Mihaelu je čekala važna odluka – Da izabere gde želi da putuje! ✈️ 

Naša Mia je u podznaku akcija, pa je vrlo lako sa spiska gradova koje želi da vidi izabrala Lisabon u proleće. Sa suprugom je spakovala kofere, odvrnula FOMO na max i uzela check listu u ruke. Živopisni Lisabon sa njegovom bogatom kulturom, bakalar, vino i fado bili su slatki baš kao i pastel de nata. Na spisku se našla i čuvena žinžinja (liker od višnje), a kako je poznato da sva pića teku u Homepage, tako je po njenom povratku i nama u agenciji žinžinja malo zagrejala srca. 

Jedini task koji je Mia imala tokom ovog putovanja, jeste da uživa. Da li je u tome uspela, pogledajte na našem Instagramu (ili TikTok-u 😉). 

Ove godine nas očekuje još jedan Homepagerski jubilej, i jedva čekamo da vidimo destinaciju koju će naš kolega odabrati za svoje poklon putovanje. Stay tuned!