U godišnji plan definitivno dodajemo širenje prostora za nagrade u kancu, jer pristižu jedna za drugom! Ovog puta je osvajaju kursevi Homepage Akademije! Uopšte se ne žalimo, za njih ćemo uvek napraviti mesta. 🙌

Ovoga puta, nagrađen je za nas veoma važan projekat – Homepage Academy. U pitanju je naša platforma za online edukaciju, koja prati i donosi najnovije trendove i znanja iz oblasti marketinga, preduzetništva i srodnih oblasti. Priznanje smo osvojili za Top50 najboljih online stvari u 2022. koje dodeljuje PC Press, u kategoriji Obrazovanje i kultura. Ovo ugledno priznanje dodeljuje se još od 1997. godine. Osvajaju ga najbolji sajtovi, aplikacije i nalozi na društvenim mrežama, a mi smo posebno ponosni na činjenicu da je ovo sedmo po redu Top50 priznanje koje dobijamo. 

Putem linka saznajte koji su kursevi dostupni na Homepage akademiji i zbog čega je prepoznata kao kvalitetna online learning platforma, kako od strane brojnih polaznika, tako i od stučne javnosti. Jedno je sigurno – koji god kursevi da vam budu izbor, očekuju vas znanja profesionalaca čija je ekspertiza potvrđena u praksi.