Banju Koviljaču nazivaju “podrinjska lepotica” i mnogi se ka ovoj lepotici zapute kada im treba oporavak, a mi smo do nje otišli po napredak. 

Težnja ka kontinuiranom razvoju deo je Homepage kuture, a prostora za to uvek ima, posebno kada su u pitanju poslovne veštine. Kako nam je partnerski odnos sa svim saradnicima veoma važan, izbor je pao na temu poslovnog pregovaranja. Zbog toga smo se izmestili iz rokova, kampanja i targeta i u potpunosti fokusirali na unapređenje ove važne poslovne veštine. 

Kroz proces nas je vodio trener Bojan Kostandinović, koji se pobrinuo da nam prikaže pregovaranje iz više uglova i nauči nas veštinama koje ćemo sasvim sigurno koristiti u raznim poslovnim, ali drugim životnim prilikama. 

Znanja smo odmah isprobali kroz studije slučaja i pokazne vežbe u kojima smo ozbiljno pregovarali i usput se dobro zabavili. To iskustvo dalo nam je priliku da steknemo realne uvide u pregovaračke stilove koji su nam bliski, u segmente pregovaračkog procesa kojima vladamo, ali i one koje možemo unaprediti. 

U pauzama između radionica bili smo pravi turisti. Šetali smo banjskim parkom otkrivajući staze srpskih kraljeva u pratnji vodiča i ručali u nadaleko čuvenom Kur-salonu sagrađenom za kralja Aleksandra I Karađorđevića. 

Da ceo događaj bude win-win pripremili smo i brendirane čuturice, čisto da nazdravimo još jednom korisnom druženju.