Nakon više od osam godina uspešnog poslovanja lansirali smo online learning platformu –  Homepage akademiju, koja objedinjuje znanja i primere agencijske prakse koje smo sticali kroz rad na više od 600 projekata za više od 250 klijenata u zemlji i inostranstvu.

Sve edukacije Homepage akademije zasnovane su praktičnom iskustvu predavača, eksperata dokazanih u praksi – u oblasti digitalne komunikacije, marketinga, preduzetništva i srodnih oblasti.

Testiranje svojih kompetencija, ostvarivanje odličnih rezultata i kontinuriano učenje je ono po čemu smo prepoznatljivi, te smo se potrdudili da to prenesemo i na našu Akademiju – kroz teme, oblasti i predavače koji će svoje dugogodišnje iskustvo deliti sa polaznicima. 

  • Homepage akademija jedinstvena je po tome što smo kroz prve kurseve, na jednom mestu sistematizovali znanje iz digitalnog marketinga i ponudili kvalitetnu edukaciju i obuku svima koji žele da unaprede svoje veštine, biznis i poslovanje, odnosno da napreduju u karijeri ili da se prekvalifikuju – naglašava direktor Homepage akademije Branislav Čerubdžić.

 i podvlači da se online platformi može pristupiti bilo gde i bilo kada i učiti u pokretu. 

Pokretanjem Homepage akademije, nastojimo da kroz intutivnu platformu, koja omogućava jednostavan pristup svakoji lekciji (bilo gde i bilo kada) znanje učinimo dostupnim svima. Želimo da pružimo ljudima mogućnost da uče u pokretu, da podstaknemo i osnažimo preduzetništvo i digitalno poslovanje u Srbiji i regionu – budući da smo upravo na tim temeljima izgradili i našu agenciju.