Početak nove radne nedelje agencija Homepage provodi posvećena rezultatima i ciljevima. Pričamo o svemu onom što smo u prethodnoj godini postigli, ali i onom što nas tek očekuje u nadolazećem periodu. 

Ove godine, prezentacija biznis plana održala se uživo, pa su se tim povodom svi Homepagersi okupili u kancelariji u Novom Sadu. Zajedno smo napravili osvrt na postignute uspehe i rezultate, analizirali napredak u odnosu na 2020. godinu i u skladu sa tim došli do novih ciljeva. O njima nećemo otkrivati mnogo, ali možemo reći da smo spremni da i dalje pomeramo granice digitala.

Homepagersi su poznati po tome što prate trendove i inovacije, a kako ih Web 3.0 donosi mnogo, imaćemo materijala za učenje i istraživanje. Kao i do sada, sve novine ćemo prenositi putem našeg bloga, pa vas pozivamo da nas pratite. 

Fokus za predstojeći period nam je investiranje u znanje, jer i dalje verujemo da je znanje ono što pravi promene na bolje. U skladu sa tim, isplanirali smo čitavu seriju stručnih edukacija. Paralelno sa rastom u ekspertizi, nastavljamo da se bavimo unapređenjima poslovnih veština i unapređenjima agencijskih procesa. Sve u svemu, čeka nas godina razvoja. 

Ostajemo pouzdani partneri, spremni da pruže makasimalnu podršku u oblasti digitalnih komunikacija našim klijentima. 

Nastavljamo da budemo sjajan tim i okruženje u kome ljudi rastu kroz rad na inovativnim projektima i u vanserijski dobroj atmosferi. 

Na kraju, nastavljamo dobro poznatu tradiciju širenja znanja, pre svega kroz Homepage Akademiju, na kojoj nas ove godine čekaju specijalna iznenađenja, a potom i putem blog postova, koji će pratiti sve aktuelnosti i trendove iz industrije. 

Prethodna godina pokazala nam je da smo spremni da prevaziđemo velike izazove, ali smo iz svega izašli jači kao tim i spremniji na sve što nam budućnost donosi. 

Ostanite sa nama u ovoj, za nas jubilarnoj godini. 🎂