sr
Projekat

Produkcija sadržaja

Klijent

Baby Food Factory - Nutrino

Brif

Baby Food Factory je domaći proizvođač hrane za bebe po najvišim evropskim standardima. Naš zadatak bio je da ispričamo priču koja se krije iza brenda Nutrino i kreiramo sadržaj u skladu sa ciljnom grupom, te biznis ciljevima i planovima klijenta.

Rešenje

Kako bismo unapredili i kreirali sadržaj blizak ciljnoj grupi, osvežili izgled feed-a i istakli sve vrednosti i prednosti brenda, uveli smo redovno fotografisanje u našem studiju.
Na taj način autentičnim fotografijama prenosimo emociju i prikazujemo proizvod u realnim životnim situacijama koje su svima poznate. Tokom ovog i sličnih projekata, pažljivo istažujemo i planiramo fotografisanja uz izradu moodboard-a putem kojeg predstavljamo ideje i scene, odgovarajuće rekvizite i sl, a sve uz podršku tima angažovanog na projektu.

Rezultat

Ovakvim sadržajem postižemo značajne rezultate na društvenim mrežama kroz širenje svesti o brendu i njegovim benefitima, ali i podsticanjem interakcije sa ciljnom grupom. Na taj način zajednica počinje da oseća povezanost sa brendom i gradi se poverenje.

Više o projektu možete pogledati ovde.

back