Kraj godine je stigao, a ono što svi volimo da radimo za vreme praznika jeste da sumiramo utiske. 2019. je bila godina inovacija, pogotovo u digitalnom svetu. Zaista je interesantno kako se brzo prilagođavamo promenama, kako ih lako prihvatamo i priključujemo našoj svakodnevici. 

Nove tehnologije nam pomažu da istaknemo svoju autentičnost i inovativnost. Kako su Homepagersi tim koji krase talentovani i kreativni ljudi, mladi, uz iskusne i prekaljene, vrlo rado istražujemo i promenjujemo aktuelne trendove na korist naših klijenata. Tako smo uplovili i u AR novogodišnju avanturu!

AR nam donosi mogućnost da pričamo upečatljive priče i kreiramo emocionalnu vezu sa našim klijentima na jedinstven i unikatan način. Ukoliko se pitate, da li je za vaš biznis tako nešto dobrodošlo, pročitajte naš blog post. 

Stoga, na samom početku 2020. godine, dodajte malo praznične čarolije na svoje profile, koristeći @homepagers AR filter. Kao praznični homepagerski poklon za sve, ovaj filter zasigurno otvara vrata svim sjajnim inovacijama u novoj godini! 🙂

Srećno i radosno u nove avanture!