Coca-Cola podrška mladima je jedan od nama naročito dragih projekata, u kom učestvujemo od samog početka, rame uz rame sa klijentom Coca-Cola HBC Srbija. Ove godine program, koji traje već sedam godina, nagrađen je i prestižnom nagradom za društveno-odgovorno poslovanje, Đorđe Vajfert – na šta smo neizmerno ponosni.

Pored uživanja klijentovog poverenja i privilegije da iz godine u godinu preuzimamo sve veću odgovornost u realizaciji projekta, Coca-Cola podrška mladima je, u našu kuću, donela i neka od najdražih poznanstava, veoma nasmejanih druženja i uspomena za pamćenje – vrednih pisanja jednih Homepage memoara, pa da krenemo redom…

Online VS. offline 

Kada se koncept održavanja projekta promenio, pod uticajem pandemije, i iz offline prešao primarno u online prostor, pokrenuli smo realizaciju edukativnih događaja putem online platforme.

Pored toga što smo omogućili značajnije većem broju mladih da prisustvuje programu i na taj način učinili da projekat ima snažniji impakt na edukovanje mladih u oblasti ključnih poslovnih i životnih veština, online streaming je u studiju agencije okupio i neke od naših najpoznatijih predavača i influensera.

Najpoznatiji influenseri i predavači pod jednim krovom

Tako smo se prošle godine družili sa nekim od najznačajnijih TikTokera zemlje i regiona – poput Luke Bojanovića, kada smo od presjajnog Bojančeta – naučili da humor često ume da bude odbrambeni mehanizam i da biti otvoren, emotivan i ranjiv – odlike su veoma snažnih ljudi. Tokom njegovog predavanja, nasmejali smo se kao nikad, ali i prvi put pustili suzu i potvrdili da podrška jednih drugima je najlepši oblik odnosa koji možemo i treba svi da negujemo. O savršenom tenu, i kako započeti karijeru na TikToku – učili smo od Lazara Filipovića i uživali u njegovom društvu, ali i zajedničkom šopingu u obližnjem tržnom centru.

Prošle godine, upravo na ovom projektu, započela je i naša saradnja sa jednim od čuvenih Stubera – Darijom Kesegijem i njegovom suprugom Gordanom. Pouzdano možemo reći da se i ova saradnja razvila u pravo prijateljstvo i produbila kroz druge oblike profesionalne saradnje. Ne prestajemo da zajedno kidamo i promovišemo pozitivne vrednosti našeg klijenta Coca-Cola Hellenic Srbija!

Fenomenalne Teodora Miljković i Tamara Ćosić, takođe, bile su drage gošće Homepagea, i pored toga što su podelile korisne savete mladima za start karijere – oduševile su nas svojim nastupom, harizmatičnošću i jednim podržavajućim i prijateljskim pristupom kako prema projektu, mladima, tako i prema našoj ekipi koja je omogućila prenos njihovih live predavanja. 

Ove godine šarm i izuzetno korisni saveti psihoterapeutkinje, Bojana Krstić, iz Centra za razvoj i negu mentalnog zdravlja “Korak po korak”, i inspirativno, motivaciono predavanje našeg mladog i uspešnog glumca, Slavena Došla, započeli su osnaživanje mladih u potrazi za svojim karijerama i ove godine, koje će naš klijent nastaviti u velikoj realizaciji do kraja godine, kroz još dve online edukacije i jedne offline. 

Uskoro nova Podrška mladima kompanije Coca-Cola HBC 

Ko će biti novi gosti i koje će teme, ključne za razvoj mladih, biti pokrivene na narednim događajima – saznaćemo uskoro! Zato, kako biste bili u toku sa sjajnim edukativnim dešavanjima koja organizuje Coca-Cola HBC Srbija, obavezno pratite Podrška mladima Instagram nalog, kao i platformu coca-colapodrskamladima.com.