Vizija naše agencije je da budemo lideri u marketinškim komunikacijama zasnovanim na modernim tehnologijama. Mi tu viziju živimo i u skladu sa njom planiramo dalji razvoj timova i usluga agencije. Samim tim web 3.0 o kome se u poslednje vreme mnogo diskutuje, uključujući blockchain, crypto, metaverse i sve ostale sjajne stvari koje nam internet (r)evolucija donosi, već duže vreme su u sferi naših interesovanja i aktivnosti.

Pored vizije, držimo se i vrednosti agencije, a jedna od njih se odnosi na konstantno učenje i unapređivanje skilova i znanja. Imajući u vidu da otvara čitav jedan novi svet i da je prilika za učenje i razvoj napretek, Web 3.0 nam je došao kao kec na deset (godina postojanja agencije). 😊
Kao i obično, krenuli smo sa internim deljenjem znanja, a u narednom periodu, možete očekivati mnogo korisnih informacija, trendova i zanimljivosti na našem blogu i nalozima na društvenim mrežama.

Drugu u nizu internih edukacija na temu web 3.0 održale su naše M&M – Milka Negrović i Mihaela Turner. One su timu prenele (praktično decentralizovale) znanja koja su stekle u oblastima Crypto marketing, Tokeni i Finansiranje blockchain projekata.
Diskutovali smo o svim elementima, sličnostima i razlikama kripto marketinga sa markteingom koji smo do sada radili;
Upoznali se sa vrstama i svrhama tokena, načinom njihovog kreiranja i lansiranja;
Brejnstormovali o različitim strategijama i taktikama kripto marketinga;
I definsiali korake, načine i platforme za finansiranje.

Svaka naša edukacija pokrene talas dobre energije i inspiriše nas na dalji razvoj. Ova je specifična po tome što je otvorila mnogo zanimljivih tema i dala svakom od nas praktično neograničen prostor za učenje.

Baš kao i blockchain, niz koji se kontinuirano nastavlja i nadovezuje, i mi smo već zakazali narednu edukaciju na kojoj nas čekaju dve vruće teme – NFT i Metaverse ⚡

Do tada, prava adresa za konsultacije na temu vaših kampanja i aktivnosti vezanih za web 3.0, ostaje office@homepage.rs