sr
Projekat

Web site projekat www.afriend.ch

Klijent

Start-up aFriend Švajcarska

Brif

Start-up klijent aFriend iz Švajcarske obratio nam se sa sledećom idejom: kako pomoći poslovnim ljudima pri kreiranju kvalitetne i ubedljive poslovne prezentacije. aFriends čine mladi, veoma kvalitetni i kreativni dizajneri. Problem koji su uočili, i iz kog se stvorila potreba za ovakvim projektom, jeste da poslovni ljudi često nemaju vremena i dizajnerskog umeća da naprave vrhunsku prezentaciju. S druge strane, poznato je da vrhunska prezentacija bitno utiče na kvalitetan ishod poslovne saradnje.

Rešenje

Zajedno sa klijentom smo istražili tržište kako bismo shvatili koje je to najbolje UX-UI rešenje i prilagodili ga ciljnoj grupi, poslovnim ljudima, ali na jedan lepršav i veoma veseo dizajnerski način, koji oslikava senzibilitet aFriends dizajnerskog tima . Takođe, prošli smo kroz sve faze projekta od sitemap-a, wireframe-a, dizajna, development-a, testiranja do takozvanog podizanja u „live”.

Rezultat

Napravljena je web prezentacija nesvakidašnjeg dizajna sa jasnim fokusom na poziv na akciju, zanimljivom animacijom koja nas vodi kroz proces i na kraju završetkom sa kontakt formom - krajnjim ciljem cele priče.

Ceo projekat možete pogledati ovde.

back