sr
Projekat

Future English – video testimonijali

Klijent

British Council

Brif

Future English Online Teacher Community je onlajn platforma British Council-a namenjena nastavnicima engleskog jezika. Osmišljena je sa ciljem da se dalje razvijaju globalne zajednice za podučavanje engleskog jezika i da se održi i dodatno poveća interakcija i podrška British Council-a za nastavnike engleskog jezika u mnogim državama sveta.

Nakon izvesnog vremena upotrebe platforme, odlučili smo da je dalje promovišemo kroz video u kojima nastavnici engleskog jezika dele svoja iskustva sa ovom platformom.

Rešenje

Pripremili smo nekoliko ključnih pitanja i brendiranu pozadinu za video poziv, a potom intervjuisali nastavnike iz Jermenije, Azerbejdžana, Gruzije, Uzbekistana i Kazahstana. 

Čak 20 nastavnika podelilo je sa nama svoja iskustva sa upotrebom Online Teacher Community platforme i istakli načine na koje im ona pomaže u svakodnevnom radu i usavršavanju, povezivanju sa kolegama iz drugih država i kultura i deljenju iskustva. 

Kao krajni rezultat, nastao je video koji prikazuje kratke odgovore na nekoliko pitanja i time prikazuje benefite platforme kroz prizmu nastavnika iz 5 zemalja sveta.

Ukoliko je i vama potrebna video produkcija kako biste preneli iskustva korisnika sa vašim proizvodom ili uslugom - slobodno nas kontaktirajte!

back