Homepagers tim je svoj šesti rođendan proslavio tim bildingom u vojvođanskom selu, kako drugačije nego – domaćinski!

U skladu sa našim željama i sa novim brendingom, ove godine smo odlučili da rođendan agencije slavimo na nešto drugačiji način. Proveli smo vikend u domaćinskoj atmosferi vojvođanskog sela Neštin, uz dobro druženje, fer igru, domaću hranu…

Poznajući duh Homepagersa, naša HR menadžerka se potrudila da nam ovaj vikend ne bude nimalo dosadan, pa smo imali i takmičarski dan. A kako takmičenja nema bez borbe, bilo je i palih boraca – u blato.

Iako smo se nadjačavali u igrama poput treasure huntinga, pecanja, pikada, badmintona, neočekivano najviše reakcija izazvalo je boćanje! Pa smo tako dobili i ideju za happy hour petkom u parkiću.

Takmičenje je tu da bismo se zabavili, otkrili nove, skrivene talente, ali i pobedili. Oni bi rekli najbolji, ali – većina će se složiti – najsrećniji među nama, dobili su priliku da đuskaju na ovogodišnjem Exit-u na račun Homepage kuće.

Svojim kućama smo se vratili, kao pravi digitalni domaćini, sa blatnjavim patikama, po kojom modricom i sa dosta zanimljivog sadržaja, sačuvanog na #homepagers hashtag-u. Puno pozitivnih utisaka dalo nam je elana za nove radne pobede!