Homepagersi su i devetu godišnjicu agencije proveli u svom stilu – aktivno i domaćinski. Dan smo započeli druženjem u vinariji Deurić na obroncima Fruške gore uz pravi gurmanski doručak i degustaciju njihovih vrhunskih vina, a za deo ekipe koji preferira nešto laganije razbuđivanje, tu je bio i matični sok od jabuka na koje su naši domaćini posebno ponosni. 

Posetu vinariji završili smo šetnjom kroz vinovu lozu i zasade jabuka, zatim obilaskom proizvodnje i vinskog podruma. Nakon divnog jutra, zaputili smo se u Vrdnik, gde je deo tima očekivao izazovni poligon u Adrenalin parku. Srećom, ekipa je navikla da uvek hrabro pristupi i savlada svaku prepreku, pa je tako bilo i ovog puta. Drugi deo tima odlučio se na laganiji izazov na stabilnijem tlu – šetnju do Vrdničke kule, gde ih je čekao jedinstveni pogled na raskošnu prirodu. 

I dok su šetači, reći ćemo lagano, išli ka vrhu zaklonjeni od sunca gustom vojvođanskom šumom, uz neizostavne fazone i interne forice, neustrašivi homepagersi testirali su svoje granice na i do devet metara iznad tla. Samo ćemo reći – balans u timu je ponovo postignut!

Dan smo nastavili zajedno na vikendici u Neštinu, gde je svako mogao da pronađe aktivnost koja mu najviše odgovara, što je bio idealan nastavak aktivnog početka avanture. Od odmaranja na ležaljkama, preko pikada, bandmintona i odbojke – pa sve do boćanja u kome smo ponovo pokazali takmičarski duh.

Podelili smo se u tri ekipe i borili svojski, uz budni nadzor veća iz timova i naravno, detaljno merenje razdaljine između kugli, najmanje dva puta – jer, svaki poen je važan! Naše malo prvenstvo imalo je sledeći rasplet: 1. mesto osvojila je zlatna Ekipa koja kida, 2. mesto – srebrne Munjice i 3. mesto – bronzana Ekipica.

Ne bismo mi bili mi da nismo ove analogne aktivnosti upotpunili digitalom! Ovoga puta udružili smo se sa #homepagers zajednicom na Instagamu i uz njihovu pomoć izabrali stori koji gori! Cela ekipa je na svoj način pričala priču o teambulding-u iz svog ugla na svojim story-ima, a naš kolega Dušan osvojio je tako i nagradu – bluetooth zvučnik.

Uz puno smeha, zabave, krigle razgovora, ponekog pića i mnoštva gurmanskih specijaliteta protekao je još jedno nezaboravno timsko druženje, a mi definitivno jedva čekamo naredno.