Prethodne sezone projekta Coca-Cola podrška mladima postigle su sjajne rezultate i podstakle veliki broj mladih ljudi da se priključe online edukacijama, stoga smo ove godine odlučili da projekat podignemo na još viši nivo. Zajedno sa našim dugogodišnjim klijentom Coca-Cola HBC, organizovali smo regionalnu ALL-STAR konferenciju, na kojoj smo okupili predavače iz prethodnih sezona, koje je naša publika najviše tražila. 

 

Kako je protekao ovaj veliki događaj? 

 

Za početak, bilo je potrebno da se, kao i uvek, ozbiljno i temeljno pripremimo. Kao što možda već znate, u pitanju su live edukacije, na kojima naši predavači pravovremeno komuniciraju sa publikom, dele sa njima svoja iskustva i odgovaraju na mnogobrojna pitanja. Studio je spreman, naš tim je zauzeo svoje pozicije, a u agenciju pristigle su i glavne zvezde događaja – naši fenomenalni predavači.

 

Prvog dana imali smo priliku da radimo (i družimo se) sa Teodorom Miljković i Dariom Kesegijem, koji su, na osnovu ličnih iskustava pričali o prednostima i manama života digitalnog nomada. Da li je takav život samo lep i egzotičan, ili ima i svojih mana, naša publika imala je priliku da čuje iz prve ruke, kao i da postavlja pitanja o svemu što ih zanima vezano za ovu temu. 

 

Drugog dana svoja iskustva delili su sjajni Slaven Došlo i Luka Bojanović Bojanče, ovoga puta na temu: Kako izlazak iz zone komfora oblikuje tvoju budućnost

 

Luka je otkrio kako je, nakon hrabrog suočavanja sa traumama izazvanim bullying-om u detinjstvu, uspeo da izađe na svetlo javnosti, a potom i kreira veoma uspešan alter-ego Bojanče, koji je već dobro poznat publici na društvenim mrežama.

 

Najčešća pitanja koja je Slaven dobijao bila su vezana za tremu pre izlaska na scenu, kako se nje oslobađa i kako se suočava sa greškama tokom javnog nastupa, ukoliko do njih dođe. 

 

U uspešnost samih predavanja i profesionalni pristup naših predavača nismo ni sumnjali, ali je ova dva dana, barem ako nas pitate, najviše obeležila sjajna atmosfera i druženje #behindthescenes (pogledajte kako je to izgledalo na našem Instagramu). 

 

Veoma nam je važno da se predavači kod nas osećaju kao kod kuće, kako bi bili maksimalno svoji i kako bi bez problema mogli da prenesu sve svoje vrednosti i kvalitete. Stoga volimo da kažemo da je naš studio mesto gde se kreiraju ne samo vredne edukacije, već i prijateljska i dobra energija, koja se oseti tokom svakog live-a u ovom projektu. Upravo je to ono što ga, pored vrednosti koje donosi, čini veoma popularnim među ciljnom grupom. Ukoliko želite da budete u toku sa novim predavanjima i događajima u svakom trenutku, obavezno pratite @podrskamladima na Instagramu, kao i novosti na samoj platformi coca-colapodrskamladima.com 👈

Za kraj, ako bismo morali ukratko da opišemo ova dva dana, ALL-STAR zaista jeste najbolji naziv. Očekujemo još javljanja iz studija ove godine, a naša redakcija će vam, kao i do sada, prenositi sve detalje sa lica mesta – zato nas pratite!