Praksa
Praksa
Pozicija

Digital Advertising Assistant-Praksa

Rok za prijave:
Lokacija

Novi Sad

Homepage je kreativna digitalna agencija, a naš rad se zasniva na primeni inovativnih tehnologija u marketingu. 

Konstantno se usavršavamo, napredujemo i zajedno sa klijentima gradimo uspešne i nagrađivane kampanje. Sve to radimo uz domaćinski odnos i u timskom duhu.

Verujemo da mladi ljudi imaju ogroman potencijal i želju za znanjem, pa zato nesebično delimo bogato iskustvo koje imamo. Stoga ti nudimo priliku da se usavršavaš u oblasti digitalnog marketinga na poziciji Digital Advertising Assistant.

Opis posla

Digital Advertising Assistant

Ukoliko si zainteresovan/a za digitalni marketing i online oglašavanje, pridruži nam se i imaćeš priliku da radiš na operativnom kreiranju, vođenju, administriranju i monitoringu oglasnih kampanja na internetu, te na analizi postignutih efekata, povećanju performansa oglasa i tumačenju metrika, pisanju ponuda, izveštaja i dokumenata potrebnih za online oglašavanje. 

Uz podršku kolega savladaćeš osnovne principe oglašavanja na društvenim mrežama, steći ćeš radno iskustvo u okviru Google Analitics servisa, bavićeš se Facebook metrikom.

Prednosti

Šta još možeš da očekuješ od nas?

  • Autentičnu radnu atmosferu i pozitivno okruženje.
  • Puno izazova, ali i podrške od strane tima.
  • Mogućnost zaposlenja nakon prakse.

Ukoliko ti ovo zvuči privlačno, prijavi se do 21. 11. 2021. na posao@homepage.rs i zakorači u svet digitalnog marketinga.
Više o praksi pročitaj ovde

apliciraj arrow
back