#SAMgala Facebook Live Stream u realizaciji agencije Homepage

Date: 28.12.2016. Category: Uncategorized

Saradnja agencije Homepage i Srpske asocijacije menadžera započeta je u avgustu 2016. godine kao pro bono projekat agencije, čiji je suosnivač Miloje Sekulić jedan od SAM osnivača, sa ciljem da se kroz podizanje vidljivosti Asocijacije na društvenim mrežama, dodatno ojača misija i vizija SAM: unapređenje kapaciteta menadžera i promovisanje menadžerske profesije u Srbiji.

brk_1058

Tim agencije Homepage sa predsednikom SAM Milanom Petrovićem i Izvršnim direktorom Jelenom Bulatović

Najpre su nastali strateška postavka i plan realizacije, a zatim se u proces uključio kreativni tim agencije stvorivši, sada već uveliko prepoznatljiv, vizuelni identitet SAM kanala na društvenim mrežama.  Napravljen je niz edukativnih, zanimljivih i vizuelno atraktivnih kreativnih platformi koje su veoma brzo ušle u svest korisnika društvenih mreža i jednako brzo prihvaćene. Jesen je protekla u znaku neprekidnog uvođenja novih, kvalitetnih sadržaja koji su prvobitnu zamisao i strategiju dodatno oplemenjivali.

dsc_1307

Danica, Account Manager agencije Homepage, u akciji 

Tokom tri meseca Facebook stranica, Twitter i Instagram profil Srpske asocijacije menadžera porasti su i postali važan segment komunikacije Asocijacije sa članstvom i ciljanim javnostima. Agencija Homepage  neprekidno je pružala podršku SAM timu u razvoju ovih kanala, stvarajući nove kreativne sadržaje.

Decembar je mesec kada Srpska asocijacija menadžera već tradicionalno organizuje Gala veče, na kome dodeljuje SAM Godišnje nagrade. Ovaj, po mnogima, najekskluzivniji događaj Asocijacije prepoznat je od strane agencije Homepage kao prilika da se izađe iz zone komfora, napravi dodatni iskorak  i još jednom podignu standardi postavljeni tokom jeseni.

brk_0899

Homepage – komunikacioni partner događaja

Zajedničkim radom članova tima agencije Homepage i SAM-a, realizovan je Live Stream prenos Gala večeri na Facebook stranici Asocijacije. Tokom večeri prenos je pogledalo više od 1700 jedinstvenih korisnika, video je pregledan  više od 2200 puta, dok broj pregleda i dalje raste. Ukupan Reach objave u noći emitovanja bio je 6600 i u potpunosti je organski. Snimak je nekoliko dana kasnije postavljen i na Web sajt AsocijacijeSAM YouTube kanal kao i Twitter profil, čime se iz dana u dan broj pregleda rapidno povećava.  

dsc_1329

Homepage Live stream oprema na licu mesta

Za izvođenje Facebook Live Stream-a jednog ovako velikog poslovnog događaja visoke produkcije nije dovoljno imati samo mobilni telefon i internet, kako na žalost misle mnoge kolege iz marketinške struke u Srbiji. Samom prenosu prethodile su višenedeljne pripremne aktivnosti – od neprekidne dvosmerne komunikacije među timovima, preko osmišljavanja i izrade kreativnih rešenja vizuala i infografika koji su implementirani u prenos i vizuelno ga obogatili, nudeći pored slike i dodatne informacije za gledaoce, do obezbeđivanja odgovarajuće tehnike i tehničke podrške, koja bi omogućila da nešto što je bazično Facebook live, u finalnoj izvedbi dobije izgled i karakter najboljih direktnih prenosa.

img_1275

Atmosfera iz Kristalne dvorane hotela Hyatt, SAM Gala veče 2016.

Preko deset članova tima, kako agencije Homepage tako i Srpske asocijacije menadžera, bilo je uključeno u realizaciju prenosa pokrivajuči razlišite segmente – kreativu, tehniku, organizaciju, komunikaciju. Za ovu priliku kupljena je neophodna oprema, iznajmljena profesionalna kamera, angažovani su snimatelj i tonac. Zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti svih uključenih uspešno je realizovan tročasovni Facebook Live Stream, čime su iznova podignuti standardi rada kako agencije Homepage tako i SAM-a.

Gost na blogu: Mirjana Vlaisavljević

Prati nas

cialis 20 mg kopen online Köpa viagra på nätet Acheter Cytotec en France Buy Contrave Acheter Stilnox Acheter rivotril