Kako smo se proveli na Webizu?

Date: 10.11.2015. Category: Uncategorized

Još jedan uspešan Webiz program poslovne edukacije je iza nas!
Odgovore na pitanje Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti? učesnici su imali priliku da čuju od domaćih i stranih stručnjaka iz oblasti komunikacija, marketinga, prodaje i IT industrije.

 

Za razliku od prethodnih Webiz edukacija, ovogodišnja konferencija je bila podeljena u module, svaki sa predavačem “domaćinom” i panelistima, koji su predstavljali studije slučaja u vezi sa modulom.

 

Agencija Homepage je ponovo bila digitalni partner događaja i imala je dva predavača na Webizu: Aleksandra Radukina koji je nastupao u okviru Pitajte.rs modula, naglašavajući značaj sadržaja na društvenim mrežama i Mihaelu Turner koja je bila domaćin modula Društvene mreže. Panelisti su bili Branimir Cigale, marketing direktor hotela Galleria i Marko Škorić, Social Media Manager Turističke organizacije Srbije. Branimir je prezentovao kako su društvene mreže u velikom delu doprinele boljoj popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja, a Marko je prikazao studiju slučaja kampanje #MySerbia.

 

I “vannastavne” aktivnosti su značajan segment Webiza, a ovog puta učesnici su imali mogućnost da probaju bavarske specijalitete pivnice Minhen, degustiraju vina i uživaju u prelepom ambijentu vinarije Zvonko Bogdan ali da se i opuste u Galleria Wellness centru. Gosti su se uverili da Subotica itekako ima šta da ponudi. 🙂

Fotografije su preuzete sa Facebook stranica Webiz.rs i Subotica.com 

 

Ekipa iz Webiza se ponovo pokazala kao sjajan organizator, a Hotel Galleria kao izuzetan domaćin. Uz poruku da jedva čekamo Webiz 5.0, želimo da podelimo sa vama inicijativu hotela Galleria.

 

Sjajna akcija za sve učesnike Webiz-a

 

 

Prati nas

cialis 20 mg kopen online Köpa viagra på nätet Acheter Cytotec en France Buy Contrave Acheter Stilnox Acheter rivotril