Praksa promocija
Praksa promocija
Pozicija

Digital Hero

Rok za prijave:
Lokacija

Novi Sad

Opis posla

DIGITAL HERO: RAZVOJNI PROGRAM U SEKTORU PROMOCIJE

Interesuje te digitalni marketing? Želiš da radiš kreativan i dinamičan posao ali nemaš završen faks niti prethodno iskustvo? Postani deo Homepage razvojnog programa DIGITAL HERO i videćeš kako u praksi zaista izgleda #agencylife i rad na kampanjama i projektima za velike strane i domaće klijente.

Najbolje od svega je što uslov nije formalno obrazovanje u oblasti marketinga, čak nije nužno ni da imaš završen faks. Dovoljno nam je da imaš želju da se baviš digitalnim marketingom, da si vredna i posvećena i odgovorna osoba. Neko na koga se članovi tima mogu osloniti – sve ostalo se može naučiti. 🙂

ilustracija praksa

Plan tvoje pustolovine 

Za početak, dobićeš mentora koji će te upoznati sa svim agencijskim poslovima. Od njega ćeš dobijati različite zadatke na osnovu detaljnog plana razvoja i u skladu sa njima ćeš se upoznati  sa različitim oglašivačkim platformama. Određivaćeš ciljne grupe, kreirati oglase i planirati oglasne kampanje. Od ljudi koji se godinama bave promocijom naučićeš koliki je značaj merenja i praćenja rezultata promocije i konstantnog optimizovanja oglasa, te kako da tumačenjem Google analitike doprineseš poboljšanju kvaliteta kampanja. 

Razvojni program traje  šest meseci. Uz dragoceno znanje i veštine koje ćeš steći za to vreme, tvoja praksa će biti plaćena.

praktikanti

Izazovi koje ćeš prevazići

Tokom upoznavanja  sa osnovama digitalnog marketinga saznaćeš da posao u marketinškoj industriji, koja se stalno menja i razvija, nije nimalo lak. Shvatićeš koliko je uzbudljivo kada treba da rešiš neki zadatak u kratkom vremenskom roku i otkriti kako da se uspešno organizuješ. Tvoj mentor, kao i ostatak tima, uvek će biti tu da ti pomognu, posavetuju te i nauče kako da praktičnije i efikasnije pristupiš svim izazovima.

Kada uspešno prođeš kroz razvojni program u sektoru promocije umećeš:

  • da vršiš napredno oglašavanje na Facebook i Instagram oglasnim platformama,
  • da sprovodiš Google i LinkedIn oglašavanje,
  • da ažuriraš sajtove u WordPress-u,
  • da meriš i pratiš rezultate promocije i komunikacija u cilju ispunjenja definisanih ciljeva,
  • da čitaš Google Analitiku, donosiš zaključke i primenjuješ ih u daljem radu,
  • da primenjuješ u praksi stečene prodajne veštine.

Od tvojih interesovanja, proaktivnosti i motivacije da stekneš nova znanja zavisi koliko ćeš napredovati tokom šest meseci DIGITAL HERO razvojnog programa. A upravo je to prvi korak ka zaposlenju i početku karijere u digitalnom marketingu.

 

praktikanti

Čarolija koju ćeš osetiti

Radićeš sa super ekipom kojoj dinamične i inspirativne kampanje donose prestižne nagrade, ali i motivaciju da nastave da rade, uče i sigurnim koracima rešavaju nove izazove. Uz nas ćeš osetiti kako izgleda saradnja sa velikim klijentima i brendovima i na koji način brinemo o njihovom nastupu.

Podelićemo sa tobom naša interesovanja i otkrićemo ti da se u našoj ekipi različitosti neguju i poštuju. Svaki uspeh proslavićemo uz dosta veselja, a svaku tešku situaciju prevazići ćemo sa mnogo međusobne podrške i ohrabrenja. 

I na kraju…

Ako si iz Novog Sada i dopadaju ti se zadaci i izazovi iz prethodnih redova, kao i znanja koja se stiču kroz naš program do 25. marta 2023. Godine  pošalji svoju prijavu (isključivo) putem ovog formulara.

Ukoliko si završio/la Executive kurs digitalnog marketinga, odnosno kurs  Digitalno oglašavanje na Homepage akademiji – tvoja startna pozicija u procesu selekcije je još bolja. Čekamo te!

 

apliciraj arrow
back