#PRilika2016

Date: 16.12.2016. Category: Novosti,Vesti

Društvo Srbije za odnose sa javnošću je organizovalo konferenciju #PRilika2016, a na našem štandu u Experience Corner-u su svi imali PRiliku da postanu vitezi i iskuse Virtual Reality.

Zajedno sa kolegama iz kompanije DunavNET, predstavili smo primenu Augmented i Virtual Reality tehnologija kroz aplikacije koje smo osmislili za #JustOut #Manasija događaj.

 

 


 

Na par minuta, svi su imali PRiliku da postanu vitez, gađaju lukom i strelom sa konja u galopu, a oni sa najboljim rezultatom su osvojili i poklon.

 

Druženje i zabava na našem štandu na #PRilika2016 i osmesi onih koji su probali našu VR igricu, govore nam da će napredne digitalne tehnologije koje smo predstavili tek uzeti maha u marketingu u Srbiji.

 

Pogledajte gameplay odnosno šta osoba koja igra igricu vidi, a nadamo se da ćete imati priliku i da se igrate sa nama na nekoj od narednih konferencija:

 


 

Autor: Danica Marković

 

 

Prati nas

Buy Oxycodone Buy Ephedra Online Buy Lorcaserin Buy Librium acheter xenical pas cher acheter flagyl en ligne acheter glucophage en ligne acheter cytotec
http://www.facebook.com/homepagersa href=